Διάφορα

9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χορού Δημοτικών Σχολείων

 Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 8:30 π.μ. στο προαύλιο του 16ου Πειραματικού Δ.Σ. Λαμίας πραγματοποίηθηκε το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χορού Δημοτικών Σχολείων (Παραδοσιακού και Ελεύθερου Δημιουργικού Χορού). Το σχολείο μας συμμετείχε με ομάδα μαθητών.

Διαδραστική παράσταση με μαριονέτες

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των Α΄, Β΄και Γ΄ Τάξεων μεταβήκανε στο χώρο του Νηπιαγωγείου Αμφίκλειας κι όλοι μαζί παρακολουθήσανε  την Παράσταση: Ο Τζακ κι η φασολιά, με την Ξανθή Ταβουλαρέα.Η Artista Xanthie  χρησιμοποιεί τις κούκλες- μαριονέτες και τα αντικείμενά της, που δημιουργεί με προσοχή στη λεπτομέρεια,  για να δημιουργήσει έναν μαγικό κόσμο ενώπιον των παιδιών, προσφέροντας μια μοναδική αισθητική στην παράσταση.

Αναζητώντας τα συναισθήματά μου

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2027 επισκέφθηκαν την Αιάντειο Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης οι μαθητές της Α΄, Β΄και Γ΄ Τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας και παρακολούθησαν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο "Αναζητώντας τα συναισθήματά μου" .

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

Την Τρίτη  5 Μαρτίου 2024 οι μαθητές του σχολείου μας, συνοδεία των δασκάλων τους, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση ”Ο Μάγκας” της Πηνελόπης Δέλτα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης.

 

Σελίδες