'Εκθεση Βιβλίου - Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων (7/5/2016)

Με μεγάλη επιτυχία και ενάντια στον άσχημο καιρό, ολοκληρώθηκε η 'Εκθεση Βιβλίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφίκλειας από τις 3 έως και τις 8 Μαϊου 2016. Στην έκθεση συμμετείχαν με τα βιβλία τους τα βιβλιοπωλεία-εκδόσεις ΓΡΗΓΟΡΗ και ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ και οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

 

Ευχαριστούμε τις εκπαιδευτικούς κυρία Νιαβή Βασιλική και Έφη Πολυζώη και τον ατμοσφαιρικό κιθαρίστα που επιθυμεί την ανωνυμία του, για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στην παρουσίαση του βιβλίου μυθολογίας της Μ. Σκιαδαρέση “Τα παιδιά του Δράκου”, εκδόσεων Σύγχρονη Έκφραση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σάββατου 7 Μαίου στον χώρο της έκθεσης.

 

Ευχαριστούμε επίσης, με όλη μας την καρδιά, τους Χρυσοντίνα Παπαδάμ, Βίβιαν Ευθυμίου και  Σκορδά Γιάννη για την δωρεάν προσφορά των συγγραμμάτων τους στον σύλλογό μας, τα οποία έδωσαν τοπικό άρωμα στην έκθεση βιβλίου, καθώς και την μεταφορική EXPRESS ΛΟΚΡΙΔΟΣ (πρωην Μαγγανά) και συγκεκριμένα τον κύριο Κώστα, ο οποίος προσφέρθηκε να μεταφέρει δωρεάν τον μεγαλύτερο όγκο των επιστρεφόμενων βιβλίων στην Αθήνα.

 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνδιοργανωτή μας, Αθλητικό Σύλλογο “Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ” που χωρίς την συνεργασία του, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Περιμένοντας την επόμενη έκθεση βιβλίου στη πόλη μας.....

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ